Verlanglijst

Balody - Jack Russel

Balody - Jack Russel

6970635795135
29,99
(Incl.)
6+
Aantal stukjes:
2.100
+
ZET OP VERLANGLIJSTJE
In een appartement in Manhattan woont Max. Hij leeft daar een prinsenleventje totdat zijn bazin Katie ineens een Newfoundlander genaamd Duke mee naar huis neemt. Max ziet dit helemaal niet zitten, maar op het moment dat ze beide per ongeluk op straat belanden en ver van huis raken zullen ze hun meningsverschillen aan de kant moeten zetten en samenwerken om thuis te komen.

Vond jij Max ook zo leuk? Haal ‘m dan nu in huis en je hebt gegarandeerd uren plezier met het bouwen van hem. Max bestaat uit zo’n 2100 nanoblock bouwsteentjes en eenmaal klaar kun je hem een mooi plekje geven in je huis. Nanoblocks zijn minuscule bouwsteentjes waarmee je de leukste creaties kunt bouwen. Wist je dat sommige steentjes zelfs maar 4x4x5mm zijn?! Ga jij de uitdaging aan?

Ook als cadeau is Max erg leuk en gewild. Geef hem aan je vriendin, vriend, neef of nicht voor hun verjaardag. Gegarandeerd succes!

Je ontvangt bij je bestelling de originele doos waar meerdere zakjes in zitten met bouwsteentjes om jouw jack russel te maken. Daarnaast is de set niet compleet zonder een duidelijke, universele handleiding om jouw creatie te bouwen.


Specificaties Jack Russel:
Bouwsteentjes: 2100
Afmetingen jack russel: 19,2cm x 12cm x 23,7cm (lxbxh)
Gewicht: 500 gram
Merk: Balody
Materiaal: ABS

Uitgever:
Balody
Leeftijd:
6+
Aantal stukjes:
2.1

Andere producten die je misschien ook leuk vindt