Verlanglijst

Balody - Lapjeskat

Balody - Lapjeskat

6970635795364
22,99
(Incl.)
14+
Aantal stukjes:
1.300
+
ZET OP VERLANGLIJSTJE

Wist jij dat een lapjeskat vrijwel altijd poezen zijn? Genetische foutjes natuurlijk uitgesloten. Feit is dat 1 op de 3000 lapjeskatten katers zijn. Of onze lapjeskat van nanoblock een poes of kater is blijft geheim, maar dat mag de pret niet drukken!

Vanaf nu kun jij je eigen lapjeskat creëren met de 1300 nanoblock bouwsteentjes. Mocht je het nog niet weten: nanoblocks zijn minuscule bouwsteentjes waarmee je de leukste creaties kunt bouwen. Sommige steentjes zijn zelfs maar 4x4x5mm! Durf jij de uitdaging aan? Bestel de lapjeskat nu en ga aan de slag!

Ben je klaar? Geef de lapjeskat dan een mooi plekje in jouw huis- of slaapkamer. Een nanoblockcreatie kan namelijk prima als decoratie in je huis. Wil je lapjeskat cadeau geven? Ook dat kan natuurlijk. Wie weet is dit wel het perfecte cadeau voor hem of haar.

Je ontvangt bij je bestelling de originele doos waar meerdere zakjes in zitten met bouwsteentjes om jouw lapjes te maken. Daarnaast is de set niet compleet zonder een duidelijke, universele handleiding om jouw creatie te bouwen.

Specificaties lapjeskat:
Bouwsteentjes: 1300
Afmetingen lapjeskat: 8cm x 13cm x 18cm (lxbxh)
Gewicht: 400 gram
Merk: Balody
Materiaal: ABS

Uitgever:
Balody
Leeftijd:
14+
Aantal stukjes:
1.3

Andere producten die je misschien ook leuk vindt