Verlanglijst

Balody - Rode Kat

Balody - Rode Kat

6970635795371
24,99
(Incl.)
6+
Aantal stukjes:
1.390
+
ZET OP VERLANGLIJSTJE

Rode katten en met name rode katers zijn erg populair, denk aan Garfield of de ‘je-weet-wel-kater’ uit de strip Jans, Jans en de kinderen. Iedereen kent ze wel of zou er eentje willen hebben. En wat als wij je nu vertellen dat je jouw eigen rode kat gewoon thuis kunt maken van nanoblocks!

Nanoblocks zijn minuscule bouwsteentjes waarmee je de leukste creaties kunt bouwen. Sommige steentjes zijn zelfs maar 4x4x5mm! Durf jij de uitdaging aan? Ga dan nu aan de slag met de rode kat en beleef uren bouwplezier met de 1390 steentjes.

En als je rode kat klaar is geef je hem een mooi plekje in je huis zodat iedereen jouw creatie kan bewonderen. Gegarandeerd dat je snel complimenten zult krijgen.

Weet je niet wat je je vriend of vriendin moet geven voor zijn of haar verjaardag? Nanoblocks zijn een uitstekend cadeau om iemand te geven!

Je ontvangt bij je bestelling de originele doos waar meerdere zakjes in zitten met bouwsteentjes om jouw rode kat te maken. Daarnaast is de set niet compleet zonder een duidelijke, universele handleiding om jouw creatie te bouwen.

Specificaties rode kat:
Bouwsteentjes: 1390
Afmetingen rode kat: 22cm x 8cm x 18cm (lxbxh)
Gewicht: 400 gram
Merk: Balody
Materiaal: ABS

Uitgever:
Balody
Leeftijd:
6+
Aantal stukjes:
1.39

Andere producten die je misschien ook leuk vindt