Inschrijving Puzzelmarathon

Inschrijving Puzzelmarathon

7300400317801
50,00
(Incl.)
Groepen
10+
120+ min
Aantal stukjes:
3000
Nederlands
+
ZET OP VERLANGLIJSTJE

Inschrijven voor de puzzelmarathon kan via deze link: https://artnik.nl/puzzelmarathon/

Voorintekenen voor de Deventer Geschiedenis Puzzel kan via deze link: https://artnik.nl/voorintekenen/

Op zondag 6 oktober puzzelen teams in de hele stad aan de Deventer Geschiedenis Puzzel. De geschiedenispuzzel is een tekening gemaakt door Deventenaar Hans Stempher en bevat maar liefst 221 historische gebeurtenissen. Op de tekening staan veel bekende en minder bekende gebeurtenissen afgebeeld. Vanaf het moment dat de Angelsaksische Missionaris Lebuinus de IJssel overstak en Deventer stichtte, tot het moment dat de Vikingen en later ook de Fransen en Duitsers Deventer binnen vielen, en van de dames van lichte zeden aan de Bokkingshang tot meestervervalser Han van Meegeren op het Grote Kerkhof. Stel snel een team samen, schrijf je in en doe mee en maak kans op vele prijzen!

Wat: Puzzelmarathon in heel Deventer
Wanneer: Zondag 6 oktober 13.00 – 17.00 uur
Waar: In de Bibliotheek Deventer (het hoofdkwartier) en zelfgekozen locaties
Wie: Voor iedereen! Bedrijven, buurthuizen, sportclubs, kroegen, vriendenteams etc.
Hoe: Stel een team samen en schrijf je in. De teamcaptain haalt de puzzel op zondag 6 oktober tussen 12.00 – 12.45 uur op in het hoofdkwartier (Bibliotheek Deventer). Om 13.00 uur start de marathon. Puzzel op een zelfgekozen locatie, of gezellig bij ons op het hoofdkwartier (Bibliotheek Deventer).
Prijsuitreiking: 17.30 uur, zondag 6 oktober, Bibliotheek Deventer, Stromarkt 18
Tip: Laat je team sponsoren door een organisatie, locatie of suikeroom!

Spelregels
De puzzel gaat pas ná de puzzelmarathon in de verkoop. Voorbereiding is dus onmogelijk. De puzzel dient door de teamcaptain te worden opgehaald in het hoofdkwartier (Bibliotheek Deventer) tussen 12.00 – 12.45 uur op zondag 6 oktober. Om 13.00 uur start de marathon! Haal je de puzzel later op? Dan kan je alsnog deelnemen maar wordt er geen tijd gecompenseerd.

Wat mag wel en wat mag niet?
Je mag zelf bepalen hoe groot je team is. Ga je voor overzicht en orde, of maken vele handen licht werk? De legenda (achterkant doos) mag gebruikt worden om gebeurtenissen te lokaliseren. Ook hulpmiddelen zoals de dekselhouder en sorteerbakjes zijn toegestaan. Let op: het is een moeilijke puzzel. Bedenk van tevoren een tactiek!

Waar wil je puzzelen?
Teams mogen zelf bepalen waar te gaan puzzelen, dit kan op het hoofdkwartier (Bibliotheek Deventer), maar ook in een zelfgekozen café, buurthuis, sportclub of thuis. Op de live-verbonden website wordt tijdens de marathon de tussenstand(en) getoond. Zo blijven alle teams in contact. Onze verslaggever ter plaatse omlijst de (live) gebeurtenissen.

Prijzen
Een wedstrijd is geen wedstrijd als er geen mooie prijzen zijn. We kunnen alvast verklappen dat één van de prijzen een spelletjespakket van Koning Willem is! De prijsuitreiking start om 17.30 uur in de Bibliotheek Deventer, Stromarkt 18.

Het inschrijfgeld is inclusief de Deventer Geschiedenis puzzel van 3000 stukjes t.w.v. € 37,50.

Uitgever:
Artnik
Spelers :
  • Groepen
Leeftijd:
10+
Speelduur:
120+ min
Aantal stukjes:
3000
Taal :
Nederlands

Andere producten die je misschien ook leuk vindt