Legenden van Andor

Legenden van Andor

8717249197454
44,99
(Incl.)
2 - 4 spelers
10+
60 - 90 min
Nederlands
+
ZET OP VERLANGLIJSTJE
Dit uitdagende avonturenspel won in 2014 de Nederlandse Expertspellenprijs. De jury prees naast het fantastische artwork vooral de unieke opbouw van de spelregels, die de spelers tijdens het spelen stap voor stap krijgen uitgelegd. Wij zijn er erg blij mee dat dit spel, dat zowel bedacht als vormgegeven is door Michael Menzel, zo positief wordt gewaardeerd. 

De spelers zijn helden die het fantasieland Andor moeten verdedigen tegen allerlei monsters, zoals trollen en draken. Ze kruipen in de huid van een tovenaar, dwerg, krijger en boogschutter, die ieder unieke eigenschappen hebben. De helden verzamelen goud, edelstenen en allerlei voorwerpen, die hun kracht en wilskracht verbeteren. Zo kunnen ze hun tegenstanders beter aan. Onvoorziene gebeurtenissen maken het de spelers echter voortdurend lastig. Alleen door goed overleg en gezamenlijke gevechten kunnen de helden overleven! 

Het spel bevat 5 verschillende, uitdagende legenden, waaronder een introductiespel. Met behulp van een speciale bijlage en legendekaarten kunnen de spelers direct beginnen met spelen.
Uitgever:
999 games
Spelers :
  • 2 - 4 spelers
Leeftijd:
10+
Speelduur:
60 - 90 min
Taal :
Nederlands

Andere producten die je misschien ook leuk vindt