Chartered

Chartered

8719326240701
49,99
(Incl.)
2 - 6 spelers
10+
60 - 90 min
Nederlands
+
ZET OP VERLANGLIJSTJE

Chartered: The Golden Age – Dit 2-6 persoons bordspel dompelt je onder in de gouden eeuw van Amsterdam en daagt je uit om door te bouwen en handelen de rijkste koopman van de stad te worden.

Amsterdam groeit hard en jij wilt hieraan deelnemen. Je bent een koopman die een graantje wil meepikken van de ontluikende handel in de 17e eeuw. Je kunt winst te maken door in de juiste bedrijven te investeren. Maar maak je de juiste beslissingen? Kooplieden zoeken manieren om meer kapitaal binnen te halen en risico’s te spreiden. Je richt daarom de eerste bedrijven in de geschiedenis op met verhandelbare aandelen (in het Engels chartered enterprises). Jij investeert in Amsterdam, je bouwt je eerste pakhuizen en je draagt bij aan de groei van wat de rijkste stad van het Westen zal worden. Jouw doel? De stad laten bloeien met winst en rijkdom.

Het spel heeft een gezonde mix van gelukselementen en strategie. Chartered is makkelijk te leren maar biedt genoeg uitdaging, waardoor je het snel kan spelen en er veel wegen lopen naar de winst. Met zijn dubbelzijdige bord is het spel aan te passen aan de hoeveelheid spelers; met twee of drie spelers gebruik je de ene kant, met vier tot zes de andere kant.

Uitgever:
Jolly Dutch
Spelers :
  • 2 - 6 spelers
Leeftijd:
10+
Speelduur:
60 - 90 min
Taal :
Nederlands

Andere producten die je misschien ook leuk vindt