Charterstone

Charterstone

8718026302610
69,99
(Incl.)
1-6
10+
45 - 60 min
Nederlands
+
ZET OP VERLANGLIJSTJE

In het welvarende Kingdom of Greengully, dat al eeuwen geregeerd wordt door de Eeuwige Koning, wordt aan inwoners de taak gegeven om het land uit te breiden door nabije gebieden te koloniseren. Om een nieuw dorp te kunnen oprichten, heeft de Eeuwige Koning 6 inwoners geselecteerd voor deze taak. Elke inwoner beschikt over unieke vaardigheden die ze kunnen gebruiken bij het bouwen van hun 'charter'.

Charterstone is een competitief legacy spel. Je richt gebouwen op en bevolkt een gedeeld dorp. Gebouwenstickers worden blijvend aan het spelbord toegevoegd en worden actieplaatsen die door iedereen gebruikt kunnen worden. Aan het begin van het spel start je met simpele keuzes en een paar werkers, maar al snel beschik je over een druk dorp met tientalle mogelijke acties.

Jouw reis duurt 12 spellen lang, maar daar eindigt het niet. Je afgewerkte dorp zal een uniek worker-placement spel zijn met veel variatie.

Charterstone biedt het volgende:
- Een gestroomlijnd regelboek: leer terwijl je speelt en voeg regels toe wanneer je content ontsluit
- Elementen van engine-building (een motortje opbouwen) in ieder spel en voor de duur van de gehele campagne
- Een verhaallijn met vertakkingen waarbij korte-termijn beslissingen gevolgen hebben voor de lange termijn
- Een geheim onderdeel dat maar in één ander bordspel te vinden is
- 75+ ‘kistjes’ die geopend kunnen worden: 36 metalen munten, 350+ unieke kaarten en 230+ houten tokens (precies 12 van iedere grondstof: hout, kolen, graan, steen, ijzer en pompoen)

Uitgever:
White Goblin Games
Spelers :
  • 1-6
Leeftijd:
10+
Speelduur:
45 - 60 min
Taal :
Nederlands

Andere producten die je misschien ook leuk vindt