Verlanglijst

Game for Fame

Game for Fame

700461533474
24,99
(Incl.)
Groepen
12+
60 - 90 min
Nederlands

Word rijk en beroemd met dit hilarische bordspel Game for Fame .

Het razend populaire partyspel uit Engeland is nu ook verkrijgbaar in België, zodat ook jij nu kan strijden voor de status van ‘superster’! Geen lastige spelregels, je bent binnen een paar minuten al aan het spelen en het is ideaal om te spelen bij feestjes.

Je speelt het spel met 4 tot 16 spelers vanaf 12 jaar oud. Door de grappige opdrachten op de moneymaker kaarten zo goed mogelijk uit te voeren, strijd je in teams om de volledige weg op het bord af te leggen. Lukt het jou om grappige tongbrekers zonder te stotteren voor te lezen? Kan je team raden welke sinterklaasliedjes jij gorgelt? Lukt het je om binnen 1 minuut een pinguïn uit te beelden met het geluid van een varken?

Bij elke opdracht kan je een stap vooruitgaan op het bord of geld verdienen voor jezelf; hoeveel miljoen weet jij zo in de wacht te slepen? Door de tijdsbeperking van de zandloper zijn deze en andere grappige opdrachten minder gemakkelijk dan ze op het eerste gezicht lijken. Maar dat is niet het enige wat je onderuit kan halen; laat je niet uit het lood slaan door de roddelpers, een verrader in je team of een slechte recensie.

Game for Fame is een hilarisch party bordspel met veel variërende opdrachten die op je lachspieren zullen werken. Zoek onze Engelse editie op op Amazon.co.uk en Amazon.com voor meer dan 500 lovende recensies!

  • - 4-16 spelers
  • - 12 jaar en ouder
  • - speelduur +/- 60 minuten
  • - Bevat: 1 speelbord, 4 pionnen, Money Maker kaarten, zandloper, bankcheques, instructies, notitieboekje, potloden

Uitgever:
Game for Fame
Spelers :
  • Groepen
Leeftijd:
12+
Speelduur:
60 - 90 min
Taal :
Nederlands

Andere producten die je misschien ook leuk vindt