Verlanglijst

Knit Wit

Knit Wit

681706716503
34,99
(Incl.)
2-8
12+
1 - 15 min
Engels
+
ZET OP VERLANGLIJSTJE

In Knit Wit moet je zo origineel mogelijke antwoorden geven in diverse categorieën. Alleen, die categorieën worden door de spelers verzonnen tijdens het spel.

Elke speler kiest garenklossen en draden, al naar gelang het aantal spelers, en een antwoordblad. In het midden van de tafel liggen bonus knopen met 1 tot 4 gaten. Om de beurt doen de speler een woordfiche aan een draad. Daarna worden de klossen ertussen geplaatst. 

Als alle klossen zijn geplaatst, verzinnen alle spelers zo snel mogelijk woorden, namen of zinnen voor elke spoel, gebruik makend van de woorden die aan de draden vast zitten. Elk antwoord moet te maken hebben met die woorden, op wat voor manier dan ook.

Degene die als eerste klaar is pakt de knoop met de meeste gaten. Zodra de laatste knoop is gepakt kunnen de spelers geen woorden meer opschrijven. Vervolgens worden alle antwoorden vergeleken. Alle overeenkomende woorden en zinnen worden geschrapt. Voor de overgebleven woorden kun je punten scoren. En je scoort punten met de gaten in je knoop.

 

Uitgever:
Z-man Games
Spelers :
  • 2-8
Leeftijd:
12+
Speelduur:
1 - 15 min
Taal :
Engels

Andere producten die je misschien ook leuk vindt