Verlanglijst

Time Arena

Time Arena

3770005767051
29,99
(Incl.)
2-4
10+
1 - 15 min
Nederlands
+
ZET OP VERLANGLIJSTJE
Time Arena is een confrontatiespel voor twee spelers of twee teams. Je bestuurt vier jagers en je doel is om de Totem van je tegenstanders te vernietigen - maar de tijd loopt ten einde, en je hebt slechts vijf minuten ... Als de timer «0» aangeeft, verlies je het spel!

In meer detail voeren spelers om beurten de acties van hun team uit, waarna de beurt van de andere speler (of team) begint. Elke speler heeft vijf minuten, die ze tijdens het spel kunnen gebruiken zoals ze willen. Aan het begin van het spel activeert de eerste speler de Arena-klok, die hun tijd telt. Als ze besluiten dat hun beurt voorbij is, om welke reden ze ook beslissen, geven ze het spel door door op de Arena-klok te drukken. Dit beëindigt hun aftellen en start de tegenstander.

Je zult ook met een andere tijdsfactor te maken hebben, omdat elk personage dat je team vormt een specifieke oplaadtijd heeft. Als een personage in de tijdarena wordt vernietigd, wordt de zandloper omgedraaid en keert het personage terug om te spelen nadat al het zand op is.
Uitgever:
Blam!
Spelers :
  • 2-4
Leeftijd:
10+
Speelduur:
1 - 15 min
Taal :
Nederlands

Andere producten die je misschien ook leuk vindt