Verlanglijst

Turning Tides

Turning Tides

8720299642508
29,99
(Incl.)
2
8+
30 - 45 min
Nederlands
+
ZET OP VERLANGLIJSTJE

Turning Tides is een spannend bordspel voor twee spelers dat je laat gissen naar elke zet die je tegenstander zou kunnen maken. Met een bewegend speelbord en een kaartspel dat je elke ronde kunt aanpassen, richt Turning Tides zich op interactie en strategie zoals je nog nooit eerder hebt meegemaakt in een bordspel voor twee spelers.

Elke ronde varen jij en de boot van je tegenstander langs elkaar om te proberen elkaar uit de strijd te halen. Je zult je bemanningsleden en kanonnen tactisch moeten positioneren om zoveel mogelijk schade aan de vijandelijke boot aan te richten, terwijl je probeert te voorkomen dat je tegenstander hetzelfde met jou doet. Afgezien daarvan heb je je kapitein om over na te denken. Als je ze verliest, betekent dit dat je je tegenstander de overhand geeft. Beide spelers spelen hun kaarten tegelijkertijd tijdens het spel, wat betekent dat jullie allebei de hele tijd midden in de actie zitten.

Alleen een speler die het geduld heeft om te wachten op het juiste moment om toe te slaan, kan het tij keren in dit epische spel voor twee spelers.

Uitgever:
Neverbeboardgames
Spelers :
  • 2
Leeftijd:
8+
Speelduur:
30 - 45 min
Taal :
Nederlands

Andere producten die je misschien ook leuk vindt