Verlanglijst

Wat schets je me nou?

Wat schets je me nou?

8711808762121
24,99
(Incl.)
2-6
8+
15 - 30 min
Nederlands

Iedere speler krijgt een eigen boekje met een gekleurde ringband en een stift, op de eerste pagina wordt aan het begin van het spel jouw eigen naam opgeschreven in dit boekje.
Vervolgens worden de kaartjes met woorden geschud en op de kop op tafel neergelegd. De eerste speler rolt nu de dobbelsteen, dit bepaalt welk nummer op de kaartjes getekend moeten worden.
Nu pakt iedereen een kaartje, beginnend met de speler die zojuist gerold heeft en leest iedereen voor zich het woord dat hij/zij moeten gaan tekenen binnen de tijd in hun boekje.

De zandloper wordt gestart en het tekenen kan beginnen! De tijd om? Geef dan het boekje kloksgewijs door aan de speler links van je. De zandloper wordt weer gestart, de tekeningen worden bekeken en nu moet de volgende speler een woord/woorden bedenken die bij deze tekening zou passen. De boekjes worden daarna weer doorgegeven waarna de volgende speler het voorgaande woord moet gaan tekenen, enzovoorts.
Is het juiste boekje weer bij iedereen beland, dan is de ronde voorbij. Nu begint de chaos: De eerste speler laat zijn/haar tekening zien en geeft aan wat het woord had moeten zijn. Vervolgens sla je door de bladzijden heen om te kijken of aan het einde nog wel het juiste woord überhaupt terug te vinden is! Scoor verschillende punten door het juiste woord te hebben, de meest creatieve tekening of juist geraden te hebben.
Wie aan het einde de meeste punten heeft wint.

Uitgever:
Goliath
Spelers :
  • 2-6
Leeftijd:
8+
Speelduur:
15 - 30 min
Taal :
Nederlands

Andere producten die je misschien ook leuk vindt