Verlanglijst

Word Bank

Word Bank

3664824000362
12,99
(Incl.)
2 - 5 spelers
8+
1 - 15 min
Nederlands
+
ZET OP VERLANGLIJSTJE
Word Bank is een vlot taalspel dat je in 10 minuten kan spelen. Aan het begin van het spel krijgt iedereen evenveel edelstenen. Het is de bedoeling om jouw edelstenen zo snel mogelijk in een afgesloten (=gevulde) kluis te krijgen. Je kan kluizen vullen door woorden te maken met de letters die op de kluizen staan.

Aan het begin van het spelletje Word Bank komen er 7 kluizen in het midden te liggen. Op iedere kluis staat een letter. De speler die aan de beurt is, maakt een woord met zo veel mogelijk letters. Hij start bij een letter naar keuze en gaat dan ofwel in wijzerszin ofwel in tegenwijzerszin. Hij mag letters overslaan die op tafel liggen, maar de letters van zijn woord moeten wel in dezelfde volgorde voorkomen dan ze op tafel liggen. Op iedere gebruikte letter mag hij een edelsteen leggen. Is er na zijn beurt een kluis vol? Dan mogen de stenen die erop liggen weer in de doos. Deze zijn in veiligheid gebracht. 

Het taalspel Word Bank eindigt op het moment dat een speler geen edelstenen meer in zijn bezit heeft. Op dat moment telt iedereen de stenen die nog voor hem liggen en de stenen die nog op de kluizen in het midden van de tafel liggen bij elkaar. Wie de minste stenen heeft, wint het spel!
Uitgever:
Blue Orange
Spelers :
  • 2 - 5 spelers
Leeftijd:
8+
Speelduur:
1 - 15 min
Taal :
Nederlands

Andere producten die je misschien ook leuk vindt