Verlanglijst

Rokr - 3D Pinball Machine

Rokr - 3D Pinball Machine

6946785118902
184,99
(Incl.)
+
ZET OP VERLANGLIJSTJE

Als je gek bent op klassieke flipperkastspellen, maak je dan klaar voor de Robotime-ROKR 3D Flipperkast houten puzzelset EG01! Dit is een flipperkastspel in vintage stijl dat je terugbrengt naar de goede oude tijd van de jaren '90. Daag jezelf uit door alle stukjes in elkaar te zetten en je eigen flipperkast te bouwen. Met alle transmissiemodellen, live geluids- en lichteffecten, elektronische score en andere prachtige ontwerpdetails, zal deze ROKR 3D flipperkastpuzzel je veel plezier bezorgen wanneer je alleen speelt of interactie hebt met familie en vrienden. Probeer zo lang mogelijk te overleven en zoveel mogelijk punten te scoren!

Je moet een bal in het level laten stuiteren en alle doelen raken. Je kunt de snelheid en het stuiteren van de bal aanpassen door de kracht en richting van de lanceerder te regelen.

In het spel kunnen spelers punten scoren door verschillende doelen te raken. Verschillende doelen hebben verschillende scores, en er kunnen speciale doelen zijn die moeilijk te raken zijn tijdens het spel.

Deze 3D flipperkast heeft een thema van acrobatiek en magische optredens, met kleine dieren en muzikale tinnen soldaten als decor. Kleurrijke LED-verlichting wordt gebruikt om het visuele effect te renderen en het kantelende rechthoekige platform voegt een gevoel van diepte toe van ver naar dichtbij.

De houten puzzel maakt gebruik van een pen-en-gatverbinding ontwerp om je een soepele en plezierige montage-ervaring te bieden.

Dit tafeltopspel is geschikt voor alle kinderen vanaf 14 jaar oud, jongvolwassenen, middelbare leeftijd en senioren. Het is een leuk, creatief en zinvol hands-on project om te bouwen en te spelen in je vrije tijd.

Uitgever:
Robotime

Andere producten die je misschien ook leuk vindt