Verlanglijst

Rokr - Army Field Car

Rokr - Army Field Car

6946785110616
24,99
(Incl.)
+
ZET OP VERLANGLIJSTJE

Dit ROKR-modelbouwproject betreft een statische Willys MB, hét legervoertuig dat iedereen kent als icoon van WOII. Let wel, het is een houten bouwpakket! Toch heeft deze jeep alle onderdelen die hij in werkelijkheid ook heeft. We noemen de: kenmerkende grille, ronde koplampen en stoere noppenbanden met hoekige spatborden en opstapbeugels erboven. Extraatjes zoals een jerrycan aan de buitenkant, het reservewiel en een bijl, krijg je er allemaal bij. We leggen hierna uit hoe je deze vintageconstructieset in elkaar gaat zetten. Lees snel verder!

Klikken zonder lijm

ROKR heeft als slogan, meer dan een puzzel, en dat maken ze waar. De platen alleen al waarop alle onderdeeltjes gelaserd staan, zijn een geweldig kunstwerk van planning. Waar plastic nog wel eens chemisch kan ruiken, ruiken deze platen van onbehandeld hout heerlijk! Je drukt de stukken er makkelijk uit en klikt ze in elkaar zonder lijm. De verbindingen zijn robuust omdat je rechthoekige pinnen in ovalen onderdelen steekt, dat geeft goede houvast. In de instructies vertellen ze wanneer een stuk wat fragieler is dan de rest, let daar goed op! Je krijgt overigens wel reserveonderdelen. Tip: monteer het laatste deel van de grille het allerlaatst zodat je nog makkelijker bij de andere onderdelen kunt. Nog meer tips vind je op de QR-code die ROKR bij deze constructieset levert.

Vier uur later heb jij een open jeep gebouwd van 1:18 met vering, een EHBO-kit, bijl en geweer. Hij heeft zelfs een middenconsole, een versnellingspook en een pook voor de giering, drie pedalen, een toolkit onder de bestuurdersstoel en een gereedschapskist op de achterbank. Hoeveel meer gedetailleerd wil je het hebben?

Uitgever:
Robotime

Andere producten die je misschien ook leuk vindt