Verlanglijst

Rokr - Luminous Globe

Rokr - Luminous Globe

6946785116519
49,99
(Incl.)
+
ZET OP VERLANGLIJSTJE

Met de stelmechanismen kun je de globe draaien, het vergrootglas verplaatsen en daarmee de namen van de landen lezen. Bonus: deze houten ROKR-bouwset is niet alleen een decoratieve wereldbol, hij is ook een sfeervolle tafellamp of bedlamp!

Zonder plakvingers van lijm

Je werkt met dit bouwpakket voornamelijk met pen-en-gatverbindingen bij de houten onderdelen. Soms zijn er metalen paspinnen. De panelen van de wereldbol zelf zijn van lichtdoorlatende kunststof en worden met dubbelzijdig plakband vastgezet. Er komt verder geen milieuonvriendelijke lijm aan te pas. Voor de schroefjes krijg je er een bijpassende schroevendraaier bij. Deze schroeven zijn om het oplaadstation van de ledlamp vast te zetten. De ledlamp werkt door middel van een bijgeleverde USB-kabel. Met 180 puzzelstukken is dit een fijn bouwpakket dat je in een dag in elkaar zet. Jij gaat genieten van iedere minuut die je ermee bezig bent om hem in elkaar te zetten.

Gedetailleerde DIY-modelbouw

Nu hebben je handen het werk gedaan, tijd om je ogen ook de kost te geven en naar de mooie details te kijken op deze lamp van circa 30 centimeter. De verticale beugel heeft bijvoorbeeld gotische breedtecijfers. Witte zeeën scheiden de landen die in verschillende bruintinten zijn gekleurd. De interessantste steden zijn aangegeven op de landen. De grote cijfers op de bol geven de nulmeridiaan weer en de tijdzones vanaf de Greenwich Meantime Tijdzone.

Uitgever:
Robotime

Andere producten die je misschien ook leuk vindt