Verlanglijst

Rokr - Marble Climber

Rokr - Marble Climber

6946785178852
39,99
(Incl.)
+
ZET OP VERLANGLIJSTJE

Houd jij van dingen repareren, ben jij een DIY'er en werk je graag met je handen? Dan is het houten 'Tough Fortress' van Robotime-ROKR, ook wel de 'Marble Climber' genoemd, het bouwpakket voor jou. Deze constructieset is een waanzinnige knikkerbaan met ijzeren kogels. Je hebt een grote hevel met lift en er zijn tandraderen, snelle glijbanen, wisselaars, maar het meest opvallende is de vierkante toren van het fort. De kantelen doen echt aan een fort of kasteel van vroeger denken. Bij dit mechanische bouwpakket tilt de lift je kogel naar het hoogste punt, die rolt van de uitrit, waar het grote tandrad hem oppikt. Als je knikker uit het tandrad komt, belandt hij in het supergave fort. In het fort zit een kruiser die bepaalt via welke weg je kogel door het fort gaat. De volgende kogel erna zal een andere weg kiezen. Eenmaal uit het fort komt je knikker via sorteerders weer onderaan de lift.

Duurzaam bouwen met ROKR

Alles wat je nodig hebt om deze bouwset van 227 onderdeeltjes te maken, zit in de doos. Maar, zul je denken, er zit geen lijm in de doos. Klopt! ROKR houdt zijn modellen het liefst zo natuurlijk en daarmee zo duurzaam mogelijk. Er komt geen lijm aan te pas. Geen plakvingers of vieze lijmresten op je mooie knikkerbaan. Je drukt de puzzelstukken eenvoudig in elkaar. Lekker makkelijk, geen gedoe. De onderdelen zijn met de laserstraal in houten platen gesneden, vandaar dat ze exact passen en een stevig resultaat geven. Naast de houten onderdelen, krijg je stalen paspinnen met bijbehorende sluitringetjes. Was om de tanden van de tandwielen in te vetten, zit er ook bij. En uiteraard zijn de tien stalen kogels of knikkers, inclusief. Alles voor een gegarandeerd rollend succes.

Intrigerend, je blijft naar deze 3D-puzzel kijken en het werkt rustgevend, bijna hypnotiserend om de kogels hun baan te zien rollen. Daarom is dit beslist geen statische modelbouwset die je wegzet nadat je hem gemaakt hebt. Zet hem op een toegankelijke plek en je zult zien dat hij zelfs het kind in volwassenen weer wakker maakt. Iedereen wil er even aan draaien om het ingewikkelde systeem van tandwielen, geheime gangen en gekke wendingen te zien werken.

Uitgever:
Robotime

Andere producten die je misschien ook leuk vindt