Verlanglijst

Rokr - Marble Night City

Rokr - Marble Night City

6946785116311
54,99
(Incl.)
+
ZET OP VERLANGLIJSTJE

De knikkerbaan heeft een ingenieus rad dat de kogels omhoog draait en een wipwap die beslist waar de bal heen gaat. De knikkerbaan heeft een S-versneller, een waanzinnige cyclotrontrechter en stopcontrollers. Het coole is dat je dit fort zelf gaat bouwen!

Duurzame houten bouwpakketten

Robotime-ROKR is dé bouwpakketmeester in de modelbouw van uitdagende (mechanische) 3D-puzzels. Het hout van de bouwset is laser gesneden, waardoor het nauwelijks splintert, met bijna 100% nauwkeurigheid. De meeste onderdelen zijn van duurzaam multiplex. Er is geen: batterij, elektriciteit of olie nodig. Ecologisch verantwoord. Alle benodigdheden zitten in één doos. Jij drukt de vormpjes uit en zet ze in elkaar. Lijm, schroeven of spijkers zijn onnodig. Gratis tips:

Tip 1: schuur sommige onderdelen iets af zodat de kogels nog sneller rollen.
Tip 2: wrijf wat was op de mechanische onderdelen, OOK op de zijkanten.
Tip 3: kijk de instructievideo

Je kunt vier uur bezig zijn met dit DIY-bouwpakket. Kinderen van 5 tot 11 jaar graag onder begeleiding. Behalve de lol, ben je bezig met wetenschap, technologie, engineering en wiskunde. Kicken om zelf een mechaniek in elkaar zetten en het te zien werken! Ontzettend leuk om deze hobby met de hele familie te doen.

Uitgespeeld? Dan heb je een decoratief, intrigerend kunstwerk. 

Uitgever:
Robotime

Andere producten die je misschien ook leuk vindt